Catalog

Cele mai utilizate filtre
3.346 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Începuturile Pull&Bear

Pull&Bear este un renumit comerciant spaniol de îmbrăcăminte și accesorii fondat în 1986 ca New Wear, în orașul A Coruña, relansat cu numele Pull&Bear în 1991, și face parte din Grupul Inditex. Se remarcă prin produse în stil urban european, dedicate tinerilor. A început cu produse doar pentru băieți, dar din 1998 a introdus o colecție pentru fete. În același an a apărut linia XDYE de haine, mai sportivă și mai hi-tech, în directă legătură cu idolii generației tinere.

Pull&Bear este mereu atent la noutățile și tendințele în tehnică și societate, dar și înartă. Este prezent pe 76 de piețe printr-o rețea de peste 970 de magazine și magazinul online.

Pull&bear brand pentru tineri rafinați

Misiunea asumată de Pull&Bear brand este de a îmbrăca tineri implicați în comunitate și atenți cu mediul. Clienții săi preferă îmbrăcămintea lejeră, pentru a se simți bine în orice poartă. Marca preia cele mai noi tendințe internaționale, atât de pe stradă, cât și în cluburile la modă, transformându-le astfel în îmbrăcăminte confortabilă și ușor de purtat.

Brandul produce și comercializează două linii separate, una pentru adolescenți, atât băieți cât și fete, alta pentru adulți, bărbați și pentru femei care au crescut cu brandul. Bogatei colecții de îmbrăcăminte se adaugă cele de încălțăminte, accesorii, bijuterii, parfumuri și ochelari de soare.

Pull&Bear de la Zalando

Rochii și fuste de toate lungimile, jeansi, bermude, pantaloni scurți, topuri, bluze, cămăși, tricouri, hanorace sau jachete pot fi combinate în zeci de feluri cu încălțămintea confortabilă în cu numeroasele accesorii – genți, portofele, borsete, curele, eșarfe, șepci, pălării, căciuli și mult altele − oferite sub această marcă. La Zalando există produse pentru gusturile celor mai pretențioși clienți, ce pot fi asortate în ținute personalizate.

Pot fi abordate stiluri vestimentare care pot fi purtate atât ziua cât și noaptea. Ținutele relaxate și comode, din materiale de calitate, vor avea succes atât la serviciu cât și în timpul liber.