Cele mai utilizate filtre
4.653 articole
paull.max
paull.max
paull.max·
Urmărește brandurile care îți plac
Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Marcă americană de excelență Polo Ralph Lauren

Marca americană a fost înființată în 1967 de către Ralph Lauren, la New York și a fost numită după un sport cunoscut pentru stilul său clasic. Colecția include articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, toate împodobite cu sigla brandului, emblematicul jucător de polo. Brandul produce articole vestimentare de lux, îmbrăcăminte și încălțăminte sport, pentru femei, bărbați și copii, articole potrivite atât ținutelor smart cât și celor casual. Pentru a completă ținutele, cestora li se adaugă un număr mare de variate accesorii, toate impregnate de stilul și eleganța specifice brandului.

Stilul Polo Ralph Lauren, cu abordare modernă a vestimentației sport

Colecția de vestimentație masculină este compusă dintr-o gamă dinamică de costume, cămăși și îmbrăcăminte casual impregnată de fler vestimentar. Inspirat de stilul Ivy League și merceria engleză, Ralph Lauren adoptă o abordare modernă a look-ului sportiv american, creând îmbrăcăminte elegantă și atrăgătoare pentru bărbați de toate vârstele.

Pentru doamne brandul produce articole reprezentative pentru femeia modernă. Cu iz ușor boem, poate și romantic, dar deopotrivă sportiv, acestea combină stilul iconic american cu un stil liber și plin de energie. De la tricouri sofisticate și rochii negre simple până la ținute robuste de purtat în aer liber și piele purtată pe străzile din oraș, Polo Ralph Lauren celebrează stilul de viață modern al femeii încrezătoare, stilate de astăzi, preocupată de modă.

Polo Ralph Lauren pentru întreaga familie

De pe Zalando pot fi cumpărate toate articolele de care au nevoie fiecare dintre membrii unei familii, de la lenjerie de corp la haine și încălțăminte pentru toate anotimpurile, potrivite să fie purtate la serviciu, școală, concert, restaurant sau în drumeții ori concediu, precum și toate accesoriile necesare pentru a întregi orice tip de ținută. Produsele Polo Ralph Lauren, cu selecții de la îmbrăcăminte sport, denim și îmbrăcăminte pentru ocazii speciale până la îmbrăcăminte activă, încălțăminte și accesorii, se potrivesc oricărei ocazii.