Catalog

Cele mai utilizate filtre
229 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Fii pasională cu lenjeria Passionata

Deși nu se află la vedere ca restul outfitului, lenjeria intimă rămâne totuși o componentă de bază a acestuia, așa că trebuie să îi acorzi atenția cuvenită, fie că ești o fire pasională sau una mai rezervată. Și, pentru că îți protejează unele dintre cele mai sensibile părți ale corpului, un mare accent trebuie pus și pe calitatea materialelor. Dacă ești în căutarea unor piese de lenjerie care să îmbine confortul și calitatea, dar care au și un design plăcut, alege modelele de lenjerie Passionata.

Alege modelul Passionata, potrivit pentru fiecare moment al zilei

Dacă pe timp de zi, când mergi la birou ori când ai de rezolvat o listă lungă de sarcini, ai nevoie de o ținută lejeră, seara poți opta pentru lenjerie Passionata pentru o atmosferă relaxantă și jovială. În zilele aglomerate poți opta pentru o pereche de chiloți simpli și un sutien cu armătură ori unul tip bustieră. De asemenea, îți poți pune decolteul în evidență cu un sutien push-up sau cu un model balconette, completate de un slip tanga pentru o apariție senzuală. Body-urile sunt, de asemenea, piese de lenjerie extrem de îndrăgite deoarece pot fi purtate cu fuste sau chiar cu perechea de blugi preferată. Dacă adaugi ținutei un sacou masculin ești gata de petrecere.

Ziua îți recomandăm culorile alb, bej și pastel, mai ales că e posibil ca bluzele sau colecția de cămăși pe care o ai în dulap să necesite o lenjerie în culori deschise pentru a nu se observa pe sub material. Seara nu poți da greș purtând un set negru, pentru mai mult mister, roșu, pentru a stârni pasiunea, sau alte culori aprinse care să îți pună în vedere nuanța pielii și a părului atunci când ținuta ta va fi alcătuită doar din lenjeria Passionata.

Bucură-te de o experiență deplină alături de colecția Passionata

Caută acum modelul potrivit de lenjerie și bucură-te de o experiență deplină alături de colecția Passionata. Aici vei găsi calitate, rafinament, confort și stare de bine. Descoperă o gamă extinsă de articole de lenjerie intimă, din materiale premium, care se vor mula perfect pe corpul și preferințele tale.