Catalog

Cele mai utilizate filtre
171 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.
aemmaf
aemmaf
aemmaf·

PARFOIS – bucuria de a fi mereu cool

PARFOIS este un brand portughez de accesorii pentru femei, ce a luat ființă în anul 1994, în Porto (Portugalia). Fondatorul, Manuela Medeiros a avut viziunea de a face accesorii de modă irezistibile la prețuri accesibile tuturor. Brandul proiectează și oferă o gamă largă de accesorii de modă, de la ceasuri și ochelari de soare până la genți și îmbrăcăminte. Oferă accesorii de modă pentru fiecare pasionată a stilului feminin.

Varietatea colecțiilor

Brandul are colecții variate de genți, împărțite în categorii: genți de mână, portofele și genți de voiaj, selectabile bineînțeles, și după criterii de dimensiuni, culori, imprimeuri, texturi, și ocazii. De asemenea, colecția de accesorii include bijuterii, ochelari de soare, eșarfe, șaluri și, desigur, eșarfe delicate și curele, pălării,chiar și elegantele mănuși.

Vastele colecții PARFOIS cuprind pe lângă genți și accesorii, încălțăminte, inclusiv cu o paletă largă de tocuri, tocuri cu platformă, pantofi și cizme. Producția de articole pentru femei cu stil s-a extins și către o gamă de îmbrăcăminte care include pelerine, paltoane scurte țesute, o colecție fashion de topuri și jambiere tricotate sau pantaloni în stil lejer.

Starea de bine începe cu stilul PARFOIS

Materialele sunt elementul cheie al calității, iar brandul PARFOIS știe asta. Sunt utilizate combinații atent selecționate, diferite, pentru interior și exterior la gamele de poșete, genți și portofele. O enumerare aleatorie aduce în atenția pasionatelor de gust pentru frumos și stil: catifea reiată, bumbac, paiete, imitație de piele, poliester, cu nervuri, tricotaj, împletituri, material textil, textil croșetat, și multe alte materiale.

Despre culori și imprimeuri, ne-ar trebui tot paletarul cromatic să-l enunțăm, motiv pentru care te invităm să descoperi nuanțele cu care rezonezi tu cel mai bine, pe care le simți că te definesc. Putem să îți oferim un sfat -să ai mereu în gând conceptul specialiștilor în arta orientală a gândirii pozitive, cu accent pe sinele interior. Fericirea vine din interior, se afirmă printr-o poșetă cu stil, și se transmite apoi celor din jurul tău. Bucură-te de viață! Alege PARFOIS!