Catalog

Cele mai utilizate filtre
220 articole

Fiorucci, brandul care te ajută să ieși din tipare

Cu o istorie de peste cinci decenii la activ, brandul italian de modă Fiorucci și-a păstrat identitatea bine ancorată de-a lungul timpului, reflectând viziunea ieșită din tipare a fondatorului cu origini milaneze Elio Fiorucci, și continuă astfel și astăzi să surprindă cu colecții nonconformiste, care au puterea să te transforme într-un adevărat fashion icon.

Îndrăzdnește să fii diferit cu ținutele Fiorucci

Dacă ești adeptul sau adepta unui stil atipic, în colecțiile Fiorucci vei găsi piesele potrivite pentru tine. Brandul pune accent pe libertate, așa că nu poți da greș indiferent ce combinație de piese vestimentare ai alege. Mix and matchul e binevenit. Articolele marca Fiorucci îmbină într-un mod original curentele din modă cu cele muzicale și artistice. Vei descoperi, de pildă, piese statement cu printuri ce amintesc de epoca renascentistă, culori glam, dar și colecții capsulă, lansate în parteneriat cu alte branduri celebre.

Printre categoriile de produse cel mai des incluse în colecțiile brandului se numără crop topurile sexy, jeanșii, hanoracele lejere și tricourile cu patternuri originale, alături de o gamă interesantă de accesorii, care au puterea de a face diferența în orice ținută, fie că vorbim de piese basic, cum ar fi gențile, până la accesorii de detaliu, cum sunt eșarfele sau șepcile cu dublu rol – util și estetic.

Soluția perfectă pentru cele mai cool outfituri

În plus, mizează și pe sustenabilitate, așa că poți rămâne în ton cu moda fiind, în același timp responsabil față de mediu cu ajutorul articolelor din bumbac organic sau alte materiale durabile, fabricate cu ajutorul tehnologiilor menite să reducă consumul de energie și chimicalele.

Indiferent de momentul anului, Fiorucci are răspunsul pentru cei aflați în căutarea unor outfituri cool, atipice, la o calitate premium și mereu la modă. Reinventează-ți acum garderoba cu piesele nonconformiste din portofoliul acestui brandul italian de top.