Catalog

Cele mai utilizate filtre
797 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.
tommytrvn_
tommytrvn_
tommytrvn_·

Perenele articole Barbour - versatilitate și eleganță

Deși activau în peisajul rural britanic încă de la finele sec. al XIX-lea, după o activitate de succes în retail, Barbour își deschid propria fabrică de îmbrăcăminte în 1957.

Cu o producție orientată cu precădere spre îmbrăcămintea rezistentă la intemperii, compania avea o masă imensă de consumatori în rândul marinarilor, pescarilor și muncitorilor șantierelor navale. Grija pentru calitatea materialelor este prioritară, producându-se bumbac 100% cerat impregnat cu parafină, rezultând o țesătură impermeabilă mai puțin rigidă.

Modelele emblematice ale clasicelor produse Barbour, la baza cărora se află jachetele cerate cu guler din catifea, se bazează atât pe un design puternic, dar și pe o înțelegere profundă a piețelor de vânzare cu amănuntul din întreaga lume.

Descoperă protecția unei ținute confortabile cu articole Barbour

În mod cert, cu iconica jachetă stratificată cerată de la Barbour nu vei avea nici o problemă în fața vremii capricioase. Amestecul de țesătură moale cu fermă este adorabil iar în combinație cu niste cizme rezistente la umezeală și o rochie primăvăratecă fluidă, constituie pentru femei garanția unui look trendy.

Pentru bărbați, folosiți jacheta de ceară cu un tricou simplu, blugi și adidași! Pe lângă stilul britanic atemporal, creațiile prestigiosului brand sunt sinonime cu fiabilitatea și durabilitatea, sloganul - o jachetă pentru o viață – nu mai e doar o exagerare comercială.

O colecție variată și selectă a produselor Barbour îți este acum oferită pe Zalando: de la nenumărate modele de jachete, bluze sau tricouri, la cizme, botine sau diverse accesorii, articolele au design rafinat iar materialele folosite au garanția celei mai înalte calități.

Bucură-te de oferte și alege produse premium

Jachetele matlasate și hainele de ploaie Barbour, produse cu ajutorul celei mai înalte tehnologii, sunt impermeabile, calde și respirabile, oferindu-ți confortul necesar pentru a petrece un timp de calitate în aer liber.

În multe rânduri, creatorii renumitului brand au preluat elemente inedite de îmbrăcăminte tradițională britanică și i-au oferit o actualizare modernă și elegantă. În timp ce verdele noroios este încă un element de bază al mărcii, acum puteți alege dintr-o paletă de culori minunate.