Îmbrăcăminte bărbați

Cele mai utilizate filtre
47.892 articole

Cum să alegi corect îmbrăcămintea pentru bărbați

Când te gândești la îmbrăcămintea pentru bărbați, opțiunile par a fi nelimitate. Și de multe ori chiar așa este, pentru că hainele disponibile astăzi permit crearea unui număr impresionant de ținute.

Îmbrăcămintea unui bărbat trebuie să reflecte atitudinea acestuia, iar asta înseamnă că trebuie să acordăm o atenție sporită lucrurilor pe care le purtăm. Alegerile extravagante pot fi benefice în anumite contexte, însă este important să păstrăm întotdeauna un echilibru atunci când ne hotărâm asupra vestimentației și decidem asupra stilului de îmbrăcăminte adoptat..

Opțiuni pentru toate gusturile

Stilul sport este poate cel mai simplu de creat, pentru că aici regulile țin de culori și de potrivirea acestora. Fiecare este liber să aleagă modelele preferate, deoarece în cazul unei vestimentații atât de lejere contează mai puțin potrivirea dintre modele sau materiale.

Dacă preferi un stil de îmbrăcăminte comod, atunci cea mai simplă asociere poate fi aceea dintre blugi și un tricou sau o bluză. Culorile sunt la liberă alegere, dar o combinație între blugii clasici și un tricou basic sau cu imprimeu care să nu ocupe o suprafață mare este de regulă cea mai sigură.

O schimbare simplă, așa cum ar fi trecerea de la tricou la cămașă, poate redefini cu totul stilul tău vestimentar. Smart casual reprezintă o variantă excelentă pentru cei care caută varianta de mijloc dintre elegant și confortabil. Este un stil modern, acceptat în aproape orice context social, și unul care e ușor de creat de la zero.

De altfel, stilul smart casual este utilizat de tot mai mulți bărbați chiar și în cadrul evenimentelor care, cu ani în urmă, impuneau un dress code de tipul black tie. Acest lucru este acceptat și chiar, ocazional, încurajat.

Un aspect extrem de important este modul în care alegem cămășile: dacă slim fit este varianta de preferat în mod normal, constituția fiecăruia poate impune alegerea unei alte croieli, așa cum ar fi regular fit.

Costumele, mereu la modă

Mergând și mai mult către zona formală a îmbrăcăminții pentru bărbați, costumele reprezintă varianta optimă atunci când vrem să lăsăm o impresie de neuitat. Există numeroase reguli care trebuie respectate la stilul de îmbrăcăminte, de la modul în care asortăm cămașă cu sacoul sau pantalonii la culorile ce trebuie respectate în relația dintre pantaloni, pantofi și șosete. Partea bună este însă că opțiunile sunt practic nelimitate, fie că vrem să ne rezumăm la costum, fie ca vrem să îl accesorizăm cu o vestă sau o cravată.

Fiecare bărbat trebuie să dețină cel puțin două costume, unul potrivit evenimentelor din timpul zilei și unul mai formal, ce poate fi purtat în cazul evenimentelor speciale, așa cum ar fi o gală, sau a celor de seară.

Exprimă-te în stilul tău

Indiferent de preferințe, important este să alegi tot timpul produse de calitate. Și nu uita: nu poți niciodată să fii prea bine îmbrăcat!

Vei găsi tot ceea ce cauți în materie de îmbrăcăminte pentru bărbați la Zalando, și, în plus, vei putea profita de ofertele excelente la numeroase produse.

Crează-ți ținuta dorită cu produsele disponibile și exprimă-te în fiecare zi prin stilul de îmbrăcăminte personal!