Catalog

Cele mai utilizate filtre
3.529 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Anna Field, îmbrăcăminte de calitate pentru toate femeile

Anna Field este un brand de modă relativ nou, lansat în 2011. Brandul a fost creat de compania germană de modă Zalando, care este cunoscută pentru platforma sa de retail online care oferă o gamă largă de produse de modă și stil de viață. Brandul a fost numit după Anna, fiica unuia dintre co-fondatorii Zalando. Ideea din spatele brandului a fost de a crea un brand de modă care să ofere îmbrăcăminte și accesorii la modă la prețuri accesibile pentru femei de toate vârstele și mărimile. Brandul a fost lansat cu o colecție de îmbrăcăminte și accesorii care au fost concepute pentru a fi versatile, elegante și confortabile. De la lansare, marca este cunoscută pentru îmbrăcămintea și accesoriile de înaltă calitate, precum și pentru angajamentul față de durabilitate și practici de producție etice.

Anna Field, produse de calitate pentru toate garderobele

Brandul este cunoscut pentru modelele sale moderne și elegante, care se adresează tuturor femeilor. Indiferent dacă ești în căutarea unei îmbrăcăminte casual, de birou, de petrecere sau de orice altă ocazie, găsești în colecția Anna Field de pe Zalando tot ce ai nevoie. Unul dintre cele mai mari avantaje ale îmbrăcămintei Anna Field este că este concepută pentru a se potrivi femeilor de toate mărimile. Cu Anna Field, poți fi sigură că vei găsi ceva care nu numai că se potrivește bine, ci și care îți flatează silueta. Colecția Anna Field de pe Zalando include rochii, topuri, bluze, fuste, pantaloni, jachete, paltoane, lenjerie intimă și pijamale.

Descoperă colecția Anna Field doar pe Zalando

Marca este cunoscută pentru utilizarea materialelor de înaltă calitate, care asigură că hainele durează mult și arată grozav pentru o lungă perioadă de timp. Pe lângă îmbrăcăminte, colecția Anna Field oferă și o gamă largă de accesorii, inclusiv genți, pantofi, pălării, eșarfe și bijuterii, dar și ochelari de vedere pentru bărbați. Aceste accesorii sunt concepute pentru a completa îmbrăcămintea și pentru a adăuga o notă de eleganță și rafinament ținutei tale.