Genți shopper

Cele mai utilizate filtre
1.290 articole

Mirajul febrei genți-shopper

În categoria tendințelor modei, gențile sunt mereu prezente ca elemente de subtilitate și rafinament, accesorii ce completează inspirat și definesc orice ținută trendy. Spre deosebire de un moft strălucitor precum hamurile din piele sau curelele vizibile, stilurile poșetelor tind să treacă printr-un ciclu mai lent de schimbare - o culoare nouă, dispozitive elegante inserate într-o manieră inedită.

De la genți simple la genți împodobite și sofisticate, de la genți duble la modele cu mâner superior, stilurile genților aferente sezonului următor nu au un caracter radical diferit față de designul modelelor cunoscute. Concepute pentru a transcende anotimpurile, esențialele accesorii ale ținutelor doamnelor, sunt setate să devină elemente de bază și atemporale atât pentru ieșirile de zi cu zi, cât și pentru ocazii deosebite.

Esteticienii modei feminine sunt cu toții de acord că o geantă de mână este elementul definitoriu al oricărei ținute grozave. Designul pe care îl alegi atunci când cumperi genți-shopper poate fi simplu sau complex, expresiv sau elegant și are putereade a-ți transforma sau ridica mult râvnita calitate a outfitului. Designerii nu se concentrează pur și simplu pe o singură siluetă sau culoare, devenind în schimb creativi și oferind opțiuni multiple, în funcție de conjuncturile în care ținutele vor putea fi urmărite.

Alege farmecul unei ținute accesorizate inspirat

Pentru a-ți îmbunătăți cu adevărat garderoba, este nevoie de o selecție completă de poșete, genți și clutch-uri, dar poți fi liniștită, tendințele care se profilează nu sunt atât de minimaliste încât să își piardă orice distincție estetică.

Inspirația creatorilor noilor tendințe în materie de genți și poșete pornește adesea de la modelele anilor ’80-’90, cu aplicarea unor elemente estetice specifice prezentului. Nu vor lipsi desigur modelele minimaliste din materiale surprinzătoare în culori vii sau pastel, imprimeurile geometrice sau florale, asocierile neașteptate de forme și îmbinări.

Pentru a crea un outfit rafinat și fabulos, ai nevoie de un accesoriu care prin distincția lui și gradul de armonizare cu ținuta, să crească efectiv calitatea imaginii de ansamblu. Acum pe Zalando, ai la dispoziție o colecție impresionantă de genți, creații ale unor case de modă de top. Produsele se disting prin designul modern și atractiv precum și prin calitatea materialelor și finisajul impecabil.

Simte-te confortabil cu o geantă shopper pentru femei

Adesea se întâmplă să porți geanta de lucru alături de diferite look-uri pe tot parcursul săptămânii și de aceea versatilitatea acesteia este esențială. Cele mai inspirate tendințe în materie de genți de mână se sprijină pe această idee, cu interpretări proaspete ale stilurilor de bază, care vă vor completa garderoba existentă.

Este ideal ca geanta să fie cât mai potrivită stilului și personalității distinsei purtătoare, gândită să poată fi ușor adaptată ținutelor frecvent purtate, mai ales că investiția pentru un astfel de accesoriu poate fi adesea una considerabilă. Pentru stilul casual, geanta asortată la rochii comode sau jeanși trebuie să fie cât mai încăpătoare. Pentru stilul clasic al unei ținute office, look-ul elegant va fi subliniat de o geantă sobră cu forme simple, din materiale calitative. Pentru stilul sport, dimensiunea genții va fi una mai mare, în culori neutre pentru a nu încărca ținuta inutil. Stilul modern al unei ținute glamorous ce va ieși precis în evidență, va fi completat în mod fericit de o poșetă medie sau un clutch pentru evenimente, nefiind excluse ornamente cu pietre sau paiete pentru un plus de refinament.