Genți plic și de seară

Cele mai utilizate filtre
479 articole

Genți plic și de seară - Accesoriul final pentru un outfit reușit

Selecția noastră de genți plic și de seară are ceva pentru femeia clasică care se gândește să rămână elegantă. Gențile de seară fac o declarație despre simțul tău stilat, așa că, dacă ești în căutarea uneia pe care să o folosești des, optează pentru nuanțe discrete care se îmbină cu o varietate de haine. În timp ce albul, bejul și griul oferă o alternativă contemporană la cele convenționale, negru, bleumarin și maro sunt toate culorile tradiționale modeste. Asigură-te că ai o geantă plic simplă, care să acopere toate ocaziile tale elegante. Alege o geantă din satin pentru a completa subtil un ansamblu fin, cum ar fi pantaloni smart și o bluză tot din satin și pantofi cu toc stiletto, sau poart-o la o rochie de ocazie fără bretele.

Genți plic și de seară - Adaugă un plus ținutei tale

Dacă îți place să faci o declarație cu poșeta ta, selecția noastră de genți plic și de seară este perfectă pentru tine. În acest sezon, metalele revin și adaugă stropul ideal de opulență oricărui look, fie că este de zi sau de noapte. Gențile plic pot fi purtate și în ținute smart-casual de zi, dacă mergi la brunch cu fetele sau la o întâlnire cu iubitul tău. Pentru astfel de ocazii, accesorizează o geantă plic clasică într-o culoare vibrantă, la o pereche de blugi mom fit cu o cămașă bej și o pereche de tocuri în aceeași nuanță cu geanta. Vei ieși în evidență, dar nu vei ieși din zona de confort, dacă nu este pe placul tău.

Genți plic și de seară femei - Alege din toate modelele

Fiecare ținută are nevoie de anumite accesorii pentru a fi completă, iar pentru o ținută de seară, accesoriul care poate face diferența este geanta pe care o porți. La Zalando găsești genți plic și de seară femei din mătase, bumbac, satin, paiete, dantelă, piele și multe altele, din care o poți alege pe cea potrivită stilului tău și preferințelor tale.