Tricouri pentru gravide

Cele mai utilizate filtre
260 articole

Tricouri de gravide pentru relaxare completă

Avem pentru tine o gamă deosebită de tricouri, din materiale elastice și moi, atât de confortabile și perfecte pentru burtica ta în continuă transformare.

Fii pregătită pentru orice situație alături de produsele noastre cu care îți poți alcătui orice ținută – de la tricouri comode pentru relaxarea în confortul casei tale, până la buze care îți pun în valoare cu stil noua siluetă.

Descoperă tricouri de gravide perfecte pentru stilul tău

Tricourile pe care ți le oferim pot fi purtate în orice anotimp și pot fi asortate în variate combinații, potrivite pentru spiritul sportiv, dar și pentru cele mai elegante viitoare mămici.

Gama noastră versatilă de tricouri de gravide este compusă din stiluri atemporale care pot fi purtate la birou, când te relaxezi în timpul liber, la o plimbare sau în timpul orei de yoga.

Iar pentru că viitoarele mămici își doresc să fie și active, avem o ofertă potrivită de tricouri de gravide potrivite pentru tine. Din materiale speciale respirabile, precum bumbacul sau inul, cu aceste tricourisportul devine o experiență memorabilă.

Dorești să porți un tricou de gravidă la o ținută mai sofisticată?

Vei transforma astfel o ținută simplă intr-una de-a dreptul fascinantă prin asortarea unuia dintre modele noastre clasice cu o fustă clasică, mereu pregatită pentru confort, dar și pentru a-ți pune în valoare noua siluetă.

Viitoarele mămici nu trebuie să fie nevoite să renunțe la stil. Alături de colecția noastră de tricouri de gravide potrivite oricărui anotimp și adaptabile oricărei temperaturi, ve fi mereu în tendințe. Asortează-le cu un cardigan pufos și vei fi mereu plină de stil, astfel cum te-ai obișnuit.

Vino la Zalando, alături de noi vei redescoperi moda și doar aici vei regăsi confortul atât de necesar perioadei viitoare! Astfel, vei demonstra tuturor că sarcina poate fi o ocazie perfectă să arați șic și să te simți totodată în largul tău.