Rochii pentru gravide

Cele mai utilizate filtre
490 articole

Rochii de gravide pentru un look chic

Pentru orice femeie, sarcina reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții, o sublimă încununare a traiului armonios al fiecărei familii fericite și împlinite.

Fie că participi activ la viața cotidiană, ești invitată la un eveniment monden sau la o petrecere cu prietenii, viața ta de viitoare mămică nu trebuie să se schimbe în ceea ce privește alegerile vestimentare. Rochiile personalizate îți stau la dispoziție.

Deși comoditatea și lejeritatea vor fi acum prioritare în alegerea rochiei, gama variată a ofertelor cu rochii de gravide te va ajuta să-ți alegi ținuta în funcție de preferințele tale estetice. Propria ta personalitate va fi mai bine conturată, combinând designul elegant și culorile preferate.

Alege să strălucești în fermecătoarele rochii de gravide

Cum moda rochiilor largi ce ascundeau sarcina a cam trecut, poți alege o variantă îndrăzneață de rochie mulată, mereu în trend, foarte potrivită la ținutele casual. Atenție însă la croiul prea cambrat care poate genera disconfort la evenimentele cu o durată mai mare.

Platforma online Zalando îți oferă acum o paletă extrem de bogată de rochii de gravide, modele unicat pentru o ținută fresh actuală, sau o vestimentație de seară pentru diverse evenimente. Fie că sunt rochii de zi, din jerseu sau tricotate, rochii cocktail, tip cămașă, tip creion sau maxi, toate modelele sunt concepute și realizate cu unicul scop de a sublinia feminitatea femeii însărcinate.

Variantele clasice de rochii largi baby-doll sau maxi sunt recomandate mai ales pentru ultimele luni de sarcină. Pentru un stadiu mai incipient, poți opta pentru ținute mai adecvate siluetei.

Simte-te confortabil în rochii de gravide

Special concepute pentru perioada pre și post natală, elegante, clasice, oversized sau casual, rochiile de gravide îți vor conferi un aer chic de viitoare mămică, asigurându-ți o apariție plină de feminitate la orice eveniment.

Având la dispoziție o ofertă atât de variată, viitoarele mămici trebuie doar să îmbine armonios comoditatea ținutelor cu propriul stil.