Haine pentru gravide

Cele mai utilizate filtre
3.061 articole

Haine de gravide pentru confortul tău maxim

Perioada gravidității nu trebuie să fieo perioadă în care trebuie să îți regândești întreaga garderobă. Îți punem astfel la dispoziție articolele preferate, adaptate perioadei minunate prin care treci și noii tale siluete, fără a renunța niciun moment la confortul mult dorit.

La Zalando vei putea găsi haine pentru gravide potrivite oricarei ocazii, de la rochii de seară care te vor pune în valoare șipână la articole de lenjerie care iți asigura confortul mult dorit. Optează pentru materiale precum bumbac, in sau lyocell pentru a te simți cât mai lejer și mai comod pe parcursul întregii zile.

Viitoarele mămici active vor găsi ținute confortabile potrivite pentru relaxare și mișcare.

Descoperă haine de gravide pentru un stil de neuitat

Chiar dacă te afli doar în primele luni de sarcină sau ești aproape de naștere, suntem alături de tine cu haine pentru gravidedin materiale potrivite, care se ajustează pe măsura sarcinii. Te așteptăm cu haine chic, care reușesc să creeze echilibrul perfect între confortul atât de necesar și stilul tău unic, pentru că știm cât de important este acesta pentru viitoarele mămici.

Alege din gama noastră atât de variată, din materiale moi și culori care iți subliniază strălucirea – de la rochii elegante, rochii de zi, lenjerie adaptată corpului în transformare al gravidei, până la paltoane care îți vor asigura căldura în timpul perioadelor reci.

Suntem alături de tine pentru o sarcină cu stil

Găsești la Zalando toate articolele de care ai nevoie pentru o garderobă completă, ușor de purtat și totodată plină de stil și eleganță.

Perioada sarcinii nu trebuie să fie una cu mai multe emoții decât este deja, astfel că îți punem la dispoziție gama noastră de haine pentru viiitoarele mămici, special concepută pentru burtica ta în creștere. La Zalando ai de unde alege câte ceva pentru fiecare stil și personaliate. Tot ce trebuie să faci e să-ți alegi preferatele.