Hanorace bărbați

Cele mai utilizate filtre
128 articole

Hanorace Nike pentru bărbați, confort și design modern

Nike este un brand de articole textile și echipament sportiv, care a fost fondat în 1964. Hanoracele Nike sunt realizate din materiale premium pentru a asigura confortul și respirabilitatea necesare în timpul activităților sportive.

Hanoracele Nike pentru bărbați sunt create pentru a oferi confort și stil în același timp. Materialele de înaltă calitate din care sunt fabricate ajută la păstrarea formei hainelor, chiar și după o utilizare intensă.

Designul modern se potrivește perfect cu stilul de viață activ al bărbaților moderni. Produsele sunt create pentru a oferi confort și stil în același timp. Bărbații cu un stil sport sau casual se pot bucura de articolele perfecte pentru orice sezon.

Descoperă bluze cu glugă Nike, perfecte pentru activități sportive

Modelele de bluze cu glugă Nike Dri-FIT sunt realizate din materiale care evacuează transpirația pentru a te menține uscat și confortabil pe parcursul întregii zile. Poți alege unul dintre modelele de hanorace pentru bărbați Nike Therma, realizate dintr-un material special care asigură o temperatură optimă a corpului.

Hanoracul Nike Tech Fleece este realizat dintr-un material texturat care asigură un confort uimitor. Fiind confecționat din bumbac 100%, acesta asigură o absorbție bună a transpirației și un confort ridicat. Poliesterul este un material sintetic rezistent la uzură, cu uscare rapidă și mai puțin susceptibil la decolorare. Hanoracele Nike pentru bărbați, confecționate din elastan dețin o elasticitate ridicată pentru o potrivire perfectă și un confort îmbunătățit.

Culori preferate și populare la hanorace Nike pentru bărbați

Negrul este întotdeauna o alegere populară, dar alte nuanțe precum griul, albastrul și verdele sunt, de asemenea, alese des. Un hanorac Nike este perfect pentru orice ocazie, fie că ești la sala de sport, te plimbi prin oraș sau pur și simplu te relaxezi acasă.

Un gri clasic este întotdeauna o alegere bună. De la gri și negru, la alb și bleu, hanoracele Nike pentru bărbați au un design elegant și sportiv în același timp, fiind potrivite pentru orice ocazie.

Pentru a ieși din tipare, alege o nuanță tare precum roșu sau galben. Pentru un look modern mizează pe imprimeuri trăznite.