Pantaloni scurți din denim până la genunchi femei

Cele mai utilizate filtre
18 articole

Descoperă modelele de pantaloni Jorts pentru confort maxim

Pantalonii scurți din denim până la genunchi, așa numiții Jorts, sunt pe primul loc în ceea ce privește confortul. Denumirea vine de la cuvintele jeans și shorts, fiind o combinație între cele două.

La aceste modele nu ai cum să nu remarci lejeritatea pe care o conferă, astfel încât te poți mișca în voie oricând și oriunde i-ai purta. În plus, Jorts sunt deosebiți prin aspectul modern și versatilitatea pe care o au în multe ținute.

Pantalonii scurți din denim sunt alegeri excelente pentru outfituri casual sau look-uri moderne de vară.

Pantaloni scurți din denim până la genunchi, pentru un look stilat

Posibilitățile sunt nenumărate când vine vorba de combinarea pantalonilor scurți din denim până la genunchi, așadar aceștia sunt un must-have în garderoba oricărei femei. Indiferent de stilul pe care îl ai, o pereche de Jorts îți va fi cea mai bună prietenă atunci când vrei să mergi la un concert sau la o întâlnire cu prietenii.

De asemenea, zilele călduroase sunt ocazia perfectă pentru a purta astfel de pantaloni. Pot fi integrați cu ușurință în orice look casual sau chiar și în ținutele pentru mers la plajă, în combinație cu o cămașă albă, lejeră. Alături de un top sau un tricou cu imprimeu vesel, pantalonii de tip Jorts îți vor oferi confortul suprem pentru o zi lungă, plină de activități.

Alege pantaloni Jorts în diverse modele, de la branduri de top

Te așteptăm cu o mulțime de modele Jorts în universul cumpărăturilor online. La Zalando vei descoperi cele mai populare tipuri de pantaloni scurți din denim, de la mărci premium. Ai de ales între clasicul denim sau alte culori, precum negru, alb sau bej.

Asortează-i cu tricouri în nuanțe uni pentru un stil clasic sau combină-i cu un top alb și o geacă de motociclist dacă vrei o ținută mai rock. Indiferent de alegere, Jorts vor crea impactul pe care ți-l dorești.