Rochii de mireasă

Cele mai utilizate filtre
123 articole

Odă adusă purității si eleganței cu rochii de mireasă

Ziua nunții este pentru mireasă una dintre cele mai importante zile din viața ei. De la locație până la decorațiuni, totul este planificat cu meticulozitate pentru a face ziua perfectă. Unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărei nunți este rochia miresei, un simbol al frumuseții și grației.

Tradiția de a purta o rochie de mireasă albă datează din anii 1800, când regina Victoria a purtat o rochie de mireasă albă la nunta ei cu Prințul Albert. Până atunci, miresele purtau rochia lor cea mai bună sau o rochie colorată. Cu toate acestea, rochia reginei Victoria a stabilit o nouă tendință și în curând, albul a devenit simbolul purității, inocenței și fericirii. În anii ‘20, rochiile de mireasă au devenit mai moderne și mai pline de farmec, iar în anii ‘50, cele cu dantelă și trene lungi au devenit populare.

Rochia de mireasă ar trebui să se potrivească perfect, să fie confortabilă și să o facă pe mireasă să se simtă frumoasă și strălucitoare. Alege stilul potrivit pentru tipul tău de corp. O rochie care iți evidențiază silueta, te va face să te simti încrezătoare și admirată.

Alege farmecul unei ținute cu rochia de mireasă potrivită

Când alegi rochia, e bine să iei în considerare tema nunții tale. O nuntă pe plajă necesită rochii lejere și aerisite sau de ce nu, chiar Rochii de nuntă scurte eventual cu o pereche de Balerini animal print asortați, în timp ce o nuntă formală necesită o rochie mai elegantă și mai sofisticată, la care vei asorta o pereche de Sandale de nuntă sau Pantofi stiletto nude. Alege accesoriile potrivite. Bijuteriile simple și elegante sunt perfecte pentru o rochie clasică de mireasă, în timp ce bijuteriile statement sunt perfecte pentru o rochie de mireasă modernă.

Nu uita de voal. Un voal adaugă o notă eterică rochiei oricărei miresei și completează ținuta importantului eveniment. Ia în considerare și lungimea rochiei tale: rochia ar trebui să fie suficient de lungă pentru a-ți acoperi picioarele, dar nu prea lungă încât să îți restricționeze mișcarea.

O colecție atractivă de rochii pentru mirese îți este acum oferită pe Zalando. De la Rochii de nuntă lungi clasice, la midi, cocktail sau rochii cupcake, modelele impresionează prin designul modern și materialele fine. Deși predomină albul, nu lipsesc tentativele curajoase, de la culori pastelate, până la culori vii sau chiar negru.

Simte-te admirată într-o rochie la înălțimea evenimentului

Rochiile de mireasa pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv dantelă, satin, tulle și mătase. Dantela este delicată si romantică, satinul este neted și strălucitor, perfect pentru o rochie de mireasă sofisticată și elegantă. Tulle-ul este ușor și aerisit, potrivit pentru o rochie de mireasă capricioasă, iar mătasea este luxoasă și elegantă, perfectă pentru o rochie de mireasă high-end.

Tendințele în categoria rochiilor de mireasă se schimbă mereu. Iată câteva dintre cele mai recente: rochii fără umăr - perfecte pentru o mireasă modernă, rochiile crop top sunt perfecte pentru o nuntă pe plajă sau o nuntă de vară, cele minimaliste se potrivesc unei mirese care iși doreste o rochie simplă și elegantă iar cele cu mânecile statement sunt utile unei mirese care vrea să facă o impresie deosebită cu rochia ei.

În concluzie, rochiile de mireasă constituie o tradiție atemporală de secole. De la rochia albă clasică până la cele mai recente tendințe, rochiile de mireasă sunt un simbol al frumuseții, eleganței și grației.