Catalog

Cele mai utilizate filtre
3.811 articole

WE Fashion – Modă cu tradiție și istorie

WE, cunoscut și sub numele de WE Fashion, este un lanț de modă olandez care vinde îmbrăcăminte, pantofi, genți și alte accesorii. WE are aproximativ 240 de magazine și 3.000 de angajați în Țările de Jos, Belgia, Germania, Franța, Luxemburg, Austria și Elveția.

La 1 februarie 1917, Engelbertus Hendricus de Waal a înființat o afacere angro care vindea îmbrăcăminte pentru bărbați în Amsterdam sub numele „E. H. de Waal'. WE Fashion se concentrează pe designul de calitate și producția de haine accesibile pentru toate stilurile.

Modelele lor sunt simple, dar rafinate, cu un accent pe materiale naturale și culori neutre. De la începuturile sale în anii ’90, brandul s-a concentrat pe oferirea unei game complete de haine casual pentru toate vârstele.Un brand cu articole pentru fiecare stil și vârstă

Acest lucru a făcut că brandul să devină o alegere populară pentru oamenii din Olanda și Belgia. În prezent, are peste 200 de magazine. WE Fashion este cunoscut pentru oferirea unui stil de îmbrăcăminte casual pentru toate vârstele.

WE Fashion are o gamă variată de produse, care cuprinde haine pentru bărbați, femei și copii. În 2015, brandul a lansat o nouă colecție de îmbrăcăminte pentru femei, bazată pe stilul clasic.

Colecția este compusă din ținute lejere și elegante, ce pot fi purtate în orice ocazie. Modelele sunt disponibile în diferite culori și mărimi, astfel încât fiecare femeie să găsească ceva potrivit pentru ea.

WE Fashion – Un trend accesibil pentru toată lumea

Cei de la WE sunt pasionați de modă și, de aceea, oferă produse de calitate la prețuri accesibile, astfel încât oricine să se poată bucura de stil și modă în fiecare zi. Noi la Zalando ne adaptăm constant tendințelor, pentru a-ți oferi cele mai noi modele și suntem gata să te ajutăm să găsești look-ul perfect pentru orice ocazie.

Cauți un cadou potrivit pentru cineva drag? Avem o gama variată de idei WE Fashion din care poți alege.