Catalog

Cele mai utilizate filtre
1.520 articole


VILA, articole în pas cu moda

VILA este un brand de îmbrăcăminte pentru femei din Danemarca, înființat în anul 1974, care se adresează unei pieţe internaţionale şi oferă o gamă diversificată de produse. În prezent, printre produsele lor regăsim îmbrăcăminte casual, îmbrăcăminte de ocazie, îmbrăcăminte sportivă și de birou.

Pe lângă aceste categorii, brandul comercializează și accesorii. Modelele vestimentare VILA sunt caracterizate prin croieli lejere și confortabile, fiind potrivite pentru o gamă largă de activități specifice vieții urbane.

Colecția noastră de îmbrăcăminte Vila pentru femei conține designuri moderne, croieli îndrăznețe și culori actuale, pentru ca tu să fii în pas cu moda.

Îmbrăcăminte Vila pentru femeiO gamă variată de haine și accesorii pentru femei este disponibilă pentru a satisface nevoile oricui. Modelele noastre se potrivesc atât pentru o zi la birou, cât și pentru o seară în oraș cu prietenii sau pentru diverse evenimente formale.

VILA este un brand de îmbrăcăminte pentru femei active care vor să se simtă confortabile și încrezătoare în orice împrejurare. Colecțiile sunt create de designeri care pun accentul de calitate, estetică și funcționalitate pentru a satisface nevoile unei femei moderne.

Îmbrăcăminte modernă pentru femei de la VILA

Modelele brandului sunt perfecte pentru o zi la birou, o plimbare în parc sau o seară în oraș cu prietenii. Alege să combini un pulover din lână cu guler înalt cu o pereche de blugi boyfriend sau o rochie de zi cu imprimeuri colorate cu o pereche de sandale confortabile pentru un stil casual cu care nu poți da greș.

Răsfoiește colecția de îmbrăcăminte Vila pentru femei de la Zalando și folosește-te de filtrele disponibile, precum mărime, material sau culoare, pentru a sorta mai rapid rezultatele. Toate modelele sunt realizate din materiale de calitate și au un design modern, așa că sigur vei găsi ceva pentru tine.