Catalog

Cele mai utilizate filtre
537 articole

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Triumph - leaderul mondial al lenjeriei cu stil

Începându-și activitatea ca o mică făbricuță de corsete în sud-vestul Germaniei în urmă cu 134 de ani, brandul Triumph a ajuns să domine piața mondială a lenjeriei, prin promovarea unor produse inovative și utilizarea de materiale de cea mai înaltă calitate.

Prezentă cu produse de top în 120 de țări, beneficiind de peste 40.000 de comercianți, Grupul Triumph oferă garanția celei mai bune alegeri prin oferta platformei online Zalando. Fie că e vorba de lenjerie sau lenjerie intimă, pijamale sau costume de baie, înoiește-ți și tu garderoba într-un cadru modern și atractiv.

Filozofia companiei, îmbină cu succes armonizarea celor mai noi tendințe ale modei cu folosirea de materiale delicate, la cele mai înalte standarde ecologice, conferind o siguranță deosebită, chiar dacă sunt aplicate direct pe piele.

Înceară lenjeria delicată, comodă și mereu la modă

Pentru că Triumph este o companie foarte preocupată de calitatea materialelor folosite dar și de protejarea mediului înconjurător, alegerile tale vor întâmpina cele mai înalte standarde ecologice. Rețeaua de 4.050 puncte de control a vânzărilor din întreaga lume, conferă o siguranță deosebită manevrării și împachetării produselor.

Fie că ești angrenat în activități curente zilnice sau ești invitat la petreceri selecte, o lenjerie delicată îți va reda încrederea de sine de care ai nevoie precum și aerul relaxat conferit de cele mai fine produse textile.

Apreciază gama largă ofertată și alege modelele potrivite

În cadrul politicii de vânzări a companiei Triumph, alături de calitate, un loc central îl ocupă grija pentru felul în care sunt ofertate și garantate produsele. Disponibile în game atractive de culori, adecvate pentru orice vârstă și sex, te vei putea bucura pe timp îndelungat de aceste elegante produse de top.În plus, cu astfel de produse inegalabile, vei putea oferi un cadou celor dragi, cu care nu vei da greș.