Cele mai utilizate filtre
258 articole

Petit Bateau sau confortul oferit de țesăturile plăcute

Petit Bateau este un nume sinonim cu eleganța clasică franceză și calitatea de neegalat. Fondată cu peste un secol în urmă, acest brand nu numai că a supraviețuit testului timpului, dar a continuat să evolueze, adaptându-se la peisajul modei în schimbare, rămânând în același timp fidel rădăcinilor sale.

Povestea brandului a început în Troyes, Franța, în 1893, când Pierre Valton, fondatorul vizionar, a propus un nou tip de lenjerie de corp. Frustrat de mâncărimea și natura inconfortabilă a lenjeriei de corp tradiționale, Valton a căutat să creeze ceva mai bun. El a fost pionier în utilizarea țesăturii din bumbac, care era moale, respirabilă și durabilă, dând naștere lenjeriei de corp emblematice Petit Bateau.

De-a lungul secolului al XX-lea, marca și-a extins oferta, devenind un nume cunoscut atât pentru îmbrăcămintea pentru copii, cât și pentru adulți. Dungile lor inspirate de uniformele navale tradiționale franceze, au devenit un simbol de durată al angajamentului mărcii față de stilul atemporal.

Încearcă articolele Petit Bateau, catifelate și versatile

Îmbrăcămintea mărcii întruchipează simplitatea și rafinamentul, făcând-o accesibilă pentru orice garderobă. Cămașa cu dungi, ajunsă emblematică, este un must-have. Asorteaz-o cu blugi cu talie înaltă și pantofi sport pentru un look casual-șic, sau combin-o cu pantaloni croiți și mocasini pentru un ansamblu mai elegant.

Body-urile Petit Bateau sunt o bază confortabilă și elegantă pentru orice ținută. Poartă-le cu fuste, pantaloni scurți sau sub salopete pentru un aspect lejer. Un trenci al brandului este un plus atemporal la colecția ta de îmbrăcăminte exterioară. Poartă-l peste o rochie pentru un look clasic, de inspirație pariziană sau asortează-l cu blugi și botine pentru o atmosferă mai casual.

Definitorie pentru marcă este lenjeria sa din bumbac, cunoscută pentru confortul său excepțional. Folosește tricourile Petit Bateau sau topurile cu mâneci lungi ca piese de stratificare pe sub pulovere, blazere sau cardigane, pentru un plus de căldură și stil. Completează ansamblul cu o eșarfă atractivă, o beretă clasică sau o curea din piele, pentru un plus de fler.

Bucură-te de delicatețea unor produse de calitate

Angajamentul firmei pentru calitate reiese și din materialele folosite în îmbrăcămintea sa. Marca pune un accent puternic pe utilizarea țesăturilor naturale și ecologice, cum ar fi bumbacul organic, pentru a-și reduce amprenta asupra mediului.

Colecțiile Petit Bateau oferă piese atemporale care pot fi încorporate în orice tendință. Fie că este vorba de renașterea stilurilor vintage, de un accent pe durabilitate sau de o întoarcere la eleganța clasică, marca se adaptează fără efort la noile evoluții, păstrându-și estetica rafinată.