Catalog

Cele mai utilizate filtre

OVS, companie internațională cu rădăcini în tradiția venețiană

Fondat de Vittorio Coin în 1916, un comerciant stradal de țesături și articole de mercerie în orașul Pianiga, Gruppo Coin a întruchipat spiritul comerțului și afacerilor venețiene. Fostele magazine Coinette au devenit în 1972 Divizia Magazzini Oviesse, organizația specială de vânzări a Coin S.p.A. care deja gestiona rețeaua magazinelor universale italiene. Din anul 2006, brandul Oviesse reinventat devine OVS. Compania italiană de îmbrăcăminte este cel mai mare comerciant cu amănuntul de îmbrăcăminte din Italia, produse din bumbac, lână și cașmir, poplin și dantelă delicată, tweed, flanel și catifea suavă, dar și din denim și materiale sintetice. Din 2020 produce articole de îmbrăcăminte realizate din poliester reciclat, obiectivul brandului fiind să înlocuiască complet poliesterul și poliamida cu materiale reciclate sau alternative biodegradabile.

Un brand practic și relaxat, adaptat pentru fiecare tip de client

Lider pe piața italiană de îmbrăcăminte, OVS este un nume de referință în lumea modei, comercializând produse de calitate la prețuri competitive. Rafinatul stil italian combinat cu tendințele internaționale a creat un brand practic și relaxat, ce oferă alternative potrivite fiecărui tip de client, în culori naturale și pastelate.

Furnizând clienților săi propuneri și servicii personalizate, selectează produsele, de la lenjerie până la ținute formale, de la încălțăminte la accesorii, pe criterii de calitate și stil, cu respect față de tradiția croitoriei italiene. Oferă colecții de înaltă ținută pentru bărbați, femei și copii, împărțite în funcție de stil și utilizare, cu posibilitatea de a combina piese de îmbrăcăminte diferite, potrivit preferințelor.

Colecțiile și liniile speciale pentru femei, bărbați și copii

Produsele pentru copii atât fete, cât și băieți au devenit o unitate în sine - OVS Kids în 2010 - și includ aceleași piese de îmbrăcăminte din colecțiile adulților, dar croite pe măsuri potrivite vârstelor mici.

OVS oferă o gamă variată de haine pentru copii în diferite categorii de vârstă, de la nou-născuți până la adolescenți. Aceste haine pentru copii sunt concepute pentru a fi confortabile, rezistente și la modă. Printre articolele vestimentare vei regăsi și body-uri pentru bebeluși, ideale pentru confortul copiilor mici și disponibile într-o varietate de culori și modele. Vei găsi, de asemenea, o selecție de tricouri și bluze pentru copii, inclusiv modele cu personaje sau imprimeuri haioase. Colecțiile pentru copii ale brandului sunt foarte variate și includ pantaloni scurți sau lungi, blugi, rochii și fuste disponibile în diverse culori și designuri, pijamale, jachete, pulovere, dar și accesorii cum ar fi șapci, mănuși, șosete și pantofi.