Contul tău

Momentan, acest articol nu este în stoc. Creează o notificare și vom sta cu ochii pe acest produs pentru tine.

Geantă plic bej din pânză, cu o ilustrație cu pisică. Dispune de un mesaj brodat, „Chiar nu-mi pasă de pisici,” și o curea de umăr detașabilă.
    Geantă dreptunghiulară de culoare aurie, cu umăr reglabil, suprafață texturată fină și detalii cu logo în față. Închiderea și elementele de fixare sunt, de asemenea, de culoare aurie.
    Plică cu ramă de culoare aurie, interior cu model floral în nuanțe de roz și verde, și exterior crem. Dispune de un închizător tip claspă.
    Cutie cu închidere aurie, având un interior cu un model floral, ce conține flori roz și galbene. Include curele bej cu accente de metal auriu.
    Carte acoperită cu țesătură, cu o copertă de culoare bej deschis. Prezintă un text brodat: "Chiar nu-mi pasă de pisici" în gri și roșu. Design minimalist.
    Caiet din pânză cu ilustrație de pisică și textul "Chiar nu mă interesează", având o cutie roz cu o fundă neagră.
    Coperta de caiet din bumbac în crem, cu fața brodată a unei pisici gri. Textul spune "Chiar nu îmi pasă," cu "pisică" în roșu. Design simplu și textură.

BOOK CLUTCH I REALLY DON'T CAT STRAPPED - Geantă plic - bosco

6.829,00 leiTVA inclus

Culoarea curentă selectată bosco

Stoc epuizat

Îți vom trimite o notificare dacă acest articol revine în stoc, iar dacă nu, îți vom recomanda stiluri similare.

Material exterior:

Material textil, metal
    Căptușeală:

Material textil

Închidere:

Închidere cu clips
    Opțiuni de purtare:

Curea crossbody detașabilă, curea crossbody ajustabilă, diverse opțiuni de purtare
    Articol nr.:

OLZ51H009-T11

Înălţime:

14.5 cm (Mărime One Size)
    Lungime:

20 cm (Mărime One Size)
    Lăţime:

3.8 cm (Mărime One Size)

Olympia Le-Tan