Catalog

Cele mai utilizate filtre
23.422 articole
gabrielegz
gabrielegz
gabrielegz·

Urmărește brandurile care îți plac

Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Next - îmbrăcăminte plină de culoare și farmec

Next este un brand de modă britanic de tradiție, oferind constant clienților îmbrăcăminte și accesorii de înaltă calitate. Fondată în 1864, compania are o istorie bogată și a evoluat de-a lungul timpului devenind unul dintre cele mai populare și respectate mărci de modă din lume.

Angajamentul față de calitate este evident în produsele brandului, care sunt realizate din materiale de înaltă calitate și concepute având în vedere atât stilul cât și funcționalitatea. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei rochii șic pentru o ocazie specială sau a unei perechi confortabile de blugi pentru purtarea de zi cu zi, Next vă oferă soluții atractive.

Cu o gamă extrem de variată de produse, de la îmbrăcăminte și accesorii până la încălțăminte și articole pentru casă, articolele mărcii îți facilitează crearea unui look complet și elegant.

Alege funcționalitatea unei ținute cu articolele Next

Preocupată constant de confortul si versatilitatea articolelor, compania este dedicată reducerii impactului său asupra mediului, implementând o serie de inițiative în acest sens: folosește materiale ecologice în produsele și ambalaje, reciclează și reutilizează materialele ori de câte ori este posibil.

În ceea ce privește moda, Next este mereu în tendințe. Inspirații designeri ai mărcii lucrează neobosit pentru a crea piese elegante și contemporane, care atrag clienții de toate vârstele și gusturile. De la imprimeuri îndrăznețe și strălucitoare până la stiluri elegante și sofisticate, există ceva pentru toată lumea în colecțiile Next.

O colecție Next marcată de diversitate și culoare, îți este acum oferită pe Zalando. De la articole de îmbrăcăminte pentru adulți și copii la costume de baie sau încălțăminte, creațiile beneficiază de un design modern și rafinat, calitatea execuției fiind impecabilă.

Simte-te confortabil cu produse de calitate

Poți alege să fii admirată într-o rochie Next sofisticată. Indiferent dacă este o rochie maxi sau o rochie dreaptă simplă, va fi o variantă potrivită atât pentru petreceri de cocktail cât și pentru o ținută de serviciu.

Cu moștenirea sa bogată, angajamentul față de calitate și designul inovator, marca oferă mereu soluții de calitate. Indiferent dacă faceți cumpărături pentru îmbrăcăminte, accesorii sau articole pentru casă, Next va avea cu siguranță ceva care să vă placă.