Catalog

Cele mai utilizate filtre

MASA MARA - Impresionantul design african

MASA MARA este un brand născut în Ruanda și inspirat de sălbăticia și frumusețea tărâmurilor africane. În același timp, MASA MARA este o călătorie între trecut și prezent, tradițional și modern, o călătorie în care designul african stabilește ritmul și narațiunea. Totul este fluid, dinamic, imposibil de oprit. Forța designului african este tocmai capacitatea sa uimitoare de a se adapta, de a construi un stil modern, plecând de la triburile și peisajele africane. Nimic nu este întâmplător, ci o revărsare de cauze și efecte.

Pentru MASA MARA, o colecție nu este doar o suită de haine pentru femei și bărbați. Este un mesaj cu rădăcini adânci în cultura africană transmis prin design și culoare. Hainele vorbesc despre granițe și libertate, despre pământ, deșert și trandafiri, despre oameni și natură.

Designul african folosește culori puternice, materiale fluide și drapaje complicate. Cum îl poți încorpora în haine pentru activități sportive? Cum îl poți transforma în haine moderne pentru orice ocazie? Punând mult suflet și făcând fiecare detaliu personal și important. Este misiunea MASA MARA de a ne demonstra că nu suntem străini, ci părți ale aceluiași întreg.

Colecțiile MASA MARA aduc o explozie de culoare și o infuzie de imprimeuri

Colecțiile MASA MARA sunt inconfundabile. Designul african oferă nesfârșite valențe, iar colecțiile MASA MARA le folosesc din plin pentru a oferi ceva inedit de fiecare dată. Combinațiile de culori, departe de a fi discrete, sunt emblematice, declarative și senzuale. Sunt nuanțele cerului la apus, ale florilor de deșert, ale cerului african. Sunt imposibil de uitat pentru că se lipesc direct de suflet. Îți trebuie curaj să le porți, dar ce ține de continentul african și nu are nevoie de curaj?

Dacă iubești imprimeurile, ești cu siguranță în compania potrivită. Geometrice, ritmice, hotărâte, imprimeurile MASA MARA completează combinațiile de culori dând viață unei simfonii. Le simți pulsul, le auzi muzica. Te invită la dans și mișcare oriunde ai fi și orice ai face. În plus, te fac remarcat, deosebit, indiferent cu ce le asortezi sau ce muzică asculți.

Dansează iîn ritmul designului african

Dacă iubești ritmurile africane, dacă ai o pasiune pentru culori și imprimeuri, dacă nu știi să fii altfel decât unic, dansează! Adoptă stilul MASA MARA și povestește despre tine și călătoria ta, uneori iubind tradiția, alteori fiind nonconformist, uneori singur, alteori alături de toți prietenii tăi. Folosește ținutele pentru a-ți exprima emoțiile și starea de spirit. Pentru că, dacă este ceva ce ne învață Africa mai mult decât orice altceva, este măreția libertății de exprimare și frumusețea vieții, cu toate bucuriile și necazurile inerente ei.