Catalog

Cele mai utilizate filtre
62 articole

Adu zâmbetul pe chipul copilului tău cu happy girls

Așa cum o spune și numele, misiunea brandului happy girls e de a face micile purtătoare ale colecțiilor acestei mărci fericite, fie că vorbim de bebeluși, fetițe aflate în primii ani de grădiniță sau școală ori de adolescente. Să nu uităm că, dacă copilul e mulțumit, și părinții sunt, așa că hainele happy girls sunt un prim pas în direcția potrivită atunci când vorbim de garderoba celor mici.

Hainele happy girls, potrivite pentru orice stil

Raportându-ne în primul rând la varietatea fiecărei colecții, vestea bună e că brandul nu se limitează la una singură pe an, ci lansează mai multe colecții de haine happy girls, pentru a fi mereu în ton cu tendințele și a ține pasul cu gusturile micilor cliente, în schimbare odată cu vârsta. De la rochițe diafane la bluze esențiale, cardigane practice în zilele răcoroase, boxeri comozi și alte piese vestimentare, happy girls răspunde cerințelor apărute în viața copilului tău. Fie că are nevoie de o rochie elegantă pentru serbarea de la școală, de o ținută lejeră pentru mers la joacă alături de prieteni ori în excursia pe care i-ai promis-o, are cu siguranță de unde alege. În ceea ce privește designul, foarte important pentru fetițe, dar mai ales pentru adolescentele care vor să fie mereu cool, și aici opțiunile sunt largi, de la flori la steluțe, dungi, inimioare, carouri sau alte printuri – animale, fluturi, unicorni și câte și mai câte.

Culorile hainelor happy girls sunt, de asemenea, pentru toate gusturile, fie că se vrea un mix ori tonuri uni de albastru în toate nuanțele, de la bleu la bleumarin, roz pudrat sau piersică ori nonculori. Nu sunt uitate nici inserțiile, de la nasturi la dantele, paiete și sclipici ori fundițe, dar și elemente distinctive cum sunt bretelele. Materialele, la rândul lor, sunt și ele atent alese pentru a se potrivi pielii sensibile pe care copiii o au. Indiferent că alegi produse din bumbac, catifea, jerseu, molton ori vâscoză sau poliester, confortul va fi garantat, de la prima la ultima cusătură.

Fiecare fată poate fi o prințesă cu rochia potrivită

Fiecare fată va dori, într-un moment sau altul, să se simtă ca o prințesă, iar happy girls e gata să o ajute să își îndeplinească această fantezie cu ajutorul celor mai frumoase rochii desprinse parcă din povești. E atât de simplu. Adaugă în coș haine happy girls iar visele se vor transforma în realitate într-o clipită.