Sneakers femei

Cele mai utilizate filtre
90 articole

Sneakers Veja pentru femei

Brandul Veja este o companie de încălțăminte din Brazilia, fondată în 2005, care se concentrează pe fabricarea de încălțăminte durabilă și etică. Încălțămintea pentru femei este realizată din materiale eco-friendly și sustenabile, cum ar fi pielea tăbăcită cu plante, bumbac organic și cauciuc natural, care este recoltat din pădurile din Amazonia.

Brandul produce o gamă largă de modele de încălțăminte pentru femei, de la adidași la încălțăminte casual și sandale. Printre cele mai populare modele de Sneakers Veja pentru femeie numără V-10, un model clasic de adidași din piele cu detalii colorate, V-12, un alt model de adidași clasic din piele cu o construcție confortabilă și sustenabilă și Veja Campo, o pereche de adidași simpli și confortabili cu o construcție durabilă și sustenabilă.

Poartă sneakers Veja cu orice ocazie

Încălțămintea Veja pentru femei poate fi integrată în diverse ținute și poate fi purtată în diferite ocazii. Pentru un outfit casual poți purta o pereche de adidași alături de blugi skinny, bluze animal print și un cardigan deasupra. Este o ținută confortabilă, dar care poate fi purtată la birou sau în timpul activităților de zi cu zi. Poți purta o pereche de adidași Veja alături de o pereche de pantaloni de jogging, un tricou simplu și o jachetă baseball pentru o ținută sport. Este o alegere excelentă pentru alergare sau pentru alte activități sportive.

Poartă încălțămintea Veja în vacanță, alături de o rochie maxi, o pălărie și o geantă de umăr sau cu un maieu și pantaloni scurți pentru când vizitezi atracțiile turistice. Pentru a fi confortabilă la birou, poartă o pereche de adidași cu pantaloni chino și o cămașă elegantă sau cu o pereche de blugi skinny și o bluză cu mânecă lungă. Iar pentru un eveniment casual, poți purta sneakers Veja damă cu rochii de zi, un blazer și o geantă plic.

Alege teniși Veja damă pentru ținute fine și confortabile

Veja se angajează să producă încălțăminte durabilă și etică și să lucreze cu producători locali în Brazilia pentru a reduce impactul asupra mediului. Compania acordă o atenție deosebită calității și confortului, astfel încât colecția de teniși Veja damă nu numai că este sustenabilă, dar și ușor de purtat și de îngrijit. În general, încălțămintea pentru femei de la Veja este o alegere excelentă pentru persoanele interesate de moda sustenabilă și etică. Iar, pe Zalando găsești încălțămintea confortabilă, perfectă pentru orice ocazie.