Sneakers femei

Cele mai utilizate filtre
353 articole

Sneakers Nike pentru femei - Încălțăminte confortabilă

Nike este una dintre cele mai populare mărci de încălțăminte sport din lume, cunoscută pentru design-ul inovator și tehnologiile avansate. În ceea ce privește sneakers Nike pentru femei, există o gamă largă de modele disponibile, adaptate la nevoile și preferințele fiecărei persoane.

Unul dintre cele mai populare modele de sneakers este Nike Air Max, care se remarcă prin design-ul unic al tălpii, ce include o unitate de aer vizibilă în călcâi. Acești sneakers au un design iconic și oferă o amortizare excelentă și o susținere optimă pentru picioarele tale. Talpa lor are o unitate Air Max, care reduce șocurile și protejează articulațiile tale în timpul activităților sportive.

Acest model este disponibil pe Zalando, în mai multe variante de culoare și materiale, inclusiv piele, piele întoarsă, mesh și materiale sintetice.

Sneakers Nike pentru femei - Poartă-i cu orice ținută

Un alt model popular de încălțăminte este React, cu o tehnologie de amortizare inovatoare creată de brand pentru a oferi o experiență confortabilă și reactivă în timpul activităților sportive. Tehnologia Nike React este realizată dintr-o spumă specială, cu proprietăți de amortizare și reacție rapidă, care este extrem de ușoară și durabilă. Această spumă este proiectată pentru a oferi o amortizare excelentă și o reacție rapidă la mișcare, permițându-ți să te miști mai ușor și mai rapid.

Pentru femeile care caută o pereche de sneakers pentru antrenamentul de forță sau pentru alergare, marca oferă o gamă largă de modele de performanță care sunt sunt proiectate pentru a oferi susținere și stabilitate în timpul antrenamentelor și au o talpă specială pentru a absorbi șocurile și a oferi o tracțiune optimă.

Sneakers Nike damă - Descoperă toate modelele disponibile

Pentru activități sportive, cum ar fi alergare, antrenamentul în sala de sport sau alte activități fizice, găsești pe Zalando sneakers Nike damă, cu modele ca Nike Free, React sau Air Max, care sunt ideale, deoarece oferă confort, susținere și amortizare.

Pentru outfit-uri casual, aceștia pot fi purtați cu jeansi, fuste sau pantaloni scurți, în funcție de preferință și sezon. Poți opta pentru modele precum Air Force 1 sau Blazer 77, care sunt populare si versatile, dar și pentru modele mai noi și mai colorate, cum ar fi modelele Air Max 95 sau Dunks Panda.

De asemenea, dacă îți place să porți și să creezi outfituri sporty-chic, poți încerca să asortezi adidași Nike cu o rochie sau cu o fustă midi, pentru a adăuga un aer cool și confortabil ținutei tale. Cu o astfel de ținută, poți adăuga lejer o geacă de blugi sau o jachetă bomber și o geantă cross body.