Sneakers Low femei

Cele mai utilizate filtre
7.247 articole

Sneakers low pentru femeia urbană

Pantofi special creați pentru sport, confortabilii sneakers fac parte din viața de zi cu zi a oricărei femei. Cei de tipul sneakers low sunt potriviți oricărui tip de activități, cum ar fi mersul la sala de sport, pe stradă, la serviciu sau chiar la seri casual în oraș. Nelipsiți din garderoba unei femei urbane active, aflată mereu în mișcare, acești pantofi pot fi purtați în orice anotimp. Aproape toți producătorii de încălțăminte sportivă au modele de sneakers low pentru femei, fiind un tip de încălțăminte extrem de versatil, care combină de minune utilul cu moda.

Perechea potrivită pentru orice tip de ținută

Sneakersii low pentru femei sunt ușor de asortat tuturor ținutelor vestimentare. La sală merg de minune împreună cu restul echipamentului sportiv, cum ar fi pantalonii sweat și o bustieră. Pe stradă sau la serviciu îi poți purta cu blugi sau leggings, dar și cu rochii sau fuste, fie ele scurte sau lungi, în funcție de stilul tău personal. La un party sau la concert, se asortează cu tricouri simple sau imprimate, cu jeasi sau haine de piele. Doamnele îi poartă chiar și în vizite sau la cumpărături, împreună cu haine confortabile, ba chair și la un prânz sau o cină casual, combinați, poate cu un sacou sau o eșarfă pentru plus de eleganță.

Combinând perfect stilul practic cu o estetică extrem de plăcută, pantofii low pentru femei sunt piesele cele mai versatile din garderoba ta, putând fi purtați înclusiv la cumpărături, sau atunci când îmbraci haine lejere, pentru o plimbare în parc.

Pantofi sport joși pentru femei

Pantofii sport joși sunt mereu la modă, iar în colecția de sneakers low pentru femei de la Zalando poți găsi o varietate mare de modele, fie că le preferi pe cele simple, sau cauți ceva mai îndrăzneț.

Alege dintre numeroasele modele ale unor producători renumiți, pantofi creați din materiale variate, fie naturale sau sintetice, într-o singură culoarea sau multicolore și cu imprimeuri sau aplicații. Descoperă modele cu șireturi, cu fermoar, cu scai sau slip on, și găsește noua ta pereche preferată de sneakers low pentru femei.