Catalog

Cele mai utilizate filtre
29 articole

Farm Rio, cel mai iubit brand din Brazilia

Farm Rio este un brand de îmbrăcăminte pentru femei, lansat la Rio în anul 1997. Fondatorii Katia Barros și Marcello Bastos au început cu o mică tarabă de piață cu haine prêt-à-porter, care întruchipau spiritul feminin și culorile vibrante ale metropolei braziliene. Cultura locală a Braziliei se întrezărește în imprimeurile grafice și în culorile vibrante din creațiile Farm Rio.

Designerii brandului creează inspirându-se din culorile și formele existe în natură, păstrând vie cultura locală vibrantă din care provin. Articolele lor vestimentare sunt de calitate superioară și sunt realizate cu mare atenție la detalii.

Farm Rio a devenit cel mai iubit și mai renumit brand din Brazilia, creațiile lor vesele fiind înzestrate cu un spirit exotic, o combinație între timpurile moderne și inspirațiile vintage.

Haine multicolore pentru femei

Brandul brazilian este cunoscut pentru imprimeurile sale colorate și detaliile artizanale, inclusiv broderii vibrante, părți croșetate și aplicații din mărgele. Hainele ludice și viu colorate, deosebit de confortabile, cu croiuri largi sau evazate, au convins rapid persoanele din întreaga lume.

Potrivit brandului, colecțiile lor strălucitoare stimulează emoțiile pozitive și optimismul. Aspectul tropical îndrăzneț induce bună dispoziție și poftă de viață tuturor persoanelor care le poartă.

În 2023, Farm Rio a lansat, în parteneriat cu Nordstrom, o colecție de încălțăminte. Așa au apărut șlapii, sandalele, pantofii casual sau sport, ghetele și cizmele cu imprimeuri și culori la fel de îndrăznețe ca inconfundabilele haine Farm Rio.

Articolele multicolore de îmbrăcăminte Farm Rio la Zalando

Poți cumpăra de la Zalando rochii și fuste mini, midi sau maxi, tricouri și topuri, cămăși și bluze, pulovere și cardigane, hanorace și jachete de iarnă, dar și pantaloni casual și blugi brodați, pantaloni scurți de casă sau de trening, și o gamă foarte variată de salopete. Toate articolele multicolore de îmbrăcăminte de la Farm Rio sunt realizate din materiale dintre cele mai diverse diverse, de la bumbac, in sau satin, la lână și vâscoză, fiind decorate cu imprimeurile deosebit de inventive, florale, geometrice sau abstracte.