Catalog

Cele mai utilizate filtre
1.293 articole

Esprit, coolest casual

Fondată în 1968 de designerii Susie și Doug Tompkins, Esprit este un brand internațional de modă renumit pentru stilul său relaxat, cool și off-duty. Aduce un omagiu rădăcinilor sale, inspirate de stilul californian: un stil de viață natural și relaxat, fără a omite ceea ce iubești.

Îmbracă-te din garderoba Esprit

Garderoba Esprit este cu siguranță casual, iar brandul oferă o serie de elemente de bază atemporale, și știe și să se reînnoiască, adăugând o ușoară întorsătură unora dintre piesele sale principale. Așadar, așteaptă-te ca în garderobe Esprit să găsești un imprimeu leopard pe o cămașă, iar pe trenciurile atemporale - un imprimeu modern în zona umerilor.

Poartă blugi decupați cu cizme cu un pulover drăguț și adidași atunci când vrei un stil preppy, urban. Poți chiar să combini tricoul casual cu pantaloni țesuți. Garderoba Esprit îți oferă numeroase posibilități pentru o atmosferă clean și personalizată. Recomandarea noastră este să-l accesorizezi cu o curea șic. Păstrează-ți stilul simplu și sofisticat cu accesorii minime. O geantă Esprit și un ceas casual sunt suficiente pentru a sigila întregul look.

Look-uri pentru a impresiona

Vrei să porți Esprit la birou? Alege o bluză cu nasturi și pantaloni tăiați negri - obții rapid un aspect foarte profesional, și pentru a adăuga un pic de textură, ia o jachetă tricotată Esprit. Pentru atingerea finală, accesorizează cu un ceas analog clasic cu detalii aurii pentru o nuanță de eleganță. Ești gata de mers la office.

Trebuie să faci undeva o impresie super bună? Alege un look smart casual. Ia o cămașă imprimată, cu nasturi și combin-o cu o pereche de pantaloni maro cu curea. Pentru acest look te poți încălța fie cu mocasini, fie cu oxforduri cu șireturi. Un element de plus valoare adaugi cu un palton lung țesut Esprit, care oferă ținutei tale un finisaj foarte elegant.

Adaugă-ți în garderobă câteva elemente must-have și folosește aceste ținute drept inspirație pentru când vrei să le combini. Indiferent dacă preferi stiluri cool și casual sau croiala elegantă și smart, există ceva pentru toată lumea la un preț corect.