Cele mai utilizate filtre
109 articole
Urmărește brandurile care îți plac
Vei fi afla înaintea tuturor noutățile, inclusiv cele mai recente articole și colecții.

Envie de Fraise, un brand cu o istorie inspirată de căpșuni

Totul a început cu o poftă. Envie de Fraise înseamnă poftă de căpșuni. În timpul sarcinii nu este neobișnuit să ai pofte, iar cea mai comună în Franța este cea pentru căpșuni.

Anne-Laure Constanza, însărcinată cu primul ei copil, a avut dificultăți în a-și găsi îmbrăcăminte stilată și de calitate pentru corpul ei în schimbare. Dorința și visul lui Anne-Laure de a avea haine șic, confortabile și la prețuri accesibile pe care le-ar putea purta chiar și după sarcină a devenit realitate odată cu lansarea primului brand de haine pentru maternitate. Acesta avea o singură misiune: să ofere o garderobă pentru femei însărcinate, care să fie chic, de calitate și la un preț accesibil și care să poată fi purtată și după naștere.

De-a lungul timpului, brandul a îmbrăcat milioane de viitoare mame, în timpul unuia dintre cele mai frumoase și mai provocatoare momente din viața unei femei.

Envie de Fraise, haine pentru viitoare mămici

Pentru o viitoare mămică, confortul este foarte important. Hainele brandului îți oferă acest confort prin materialele premium pe care le folosește.

De asemenea, designul este foarte relevant în alegerea unei piese vestimentare. Dacă ești însărcinată, poți alege cu ușurință din gama noastră largă de produse oferite de Zalando.

Dacă eșți în căutarea unui outfit unic și potrivit pentru confortul unei viitoare mămici, hai pe site să-ti alegi articolele preferate. De la rochii și fuste, până la bluze și pantaloni, aceste haine pentru viitoare mămici oferite de Envie de Fraise reprezintă alegerea ideală.

Alegeri inspirate de confort și materialele potrivite

Articolele oferite de brandul Envie de Fraise de la Zalando sunt dispuse într-o gamă largă și variată astfel că poți alege cu ușurință produsele pe care ți le dorești și din care nu vei mai vrea să ieși. Fie că faci o plimbare, mergi la un eveniment sau te relaxezi acasă, există haine pentru viitoare mămici, indiferent de activitate.

O perioada atât de frumoasă ca sarcina merită cele mai cool hăinuțe. Hai să le alegi pe cele potrivite ție.