Catalog

Cele mai utilizate filtre
1.281 articole

Ellesse, un brand cu tradiție italiană

Ellesse este un brand italian de îmbrăcăminte și încălțăminte fondat în 1959. Brandul este cunoscut pentru stilul său casual, sportiv și pentru designul inovator al produselor sale.

În prezent, gama Ellesse cuprinde o gamă largă de produse, de la îmbrăcăminte sportivă la încălțăminte și accesorii. Firma fost fondată în 1959 de Leonardo Servadio, care a dorit să creeze o marcă care să se concentreze pe design și calitate, în timp ce oferă o gamă variată de produse pentru femei, bărbați și copii.

De-a lungul anilor, marca a colaborat cu unii dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume. Produsele Ellesse sunt create pentru a oferi confort și stil.

Haine de calitate Ellesse - pentru o atitudine corectă

Compania a început să producă echipamente de ski și apoi s-a extins la alte articole de îmbrăcăminte sportivă, cum ar fi pantaloni scurți, tricouri, hanorace și geci. Articolele oferite de gama Ellesse sunt tinereșți și cool.

Indiferent de ocazie, poți miza cu ușurință pe un articol care te va scoate în evidență. Alege ce ți se potrivește în funcție de stilul și personalitatea ta.

Fiecare colecție reflectă stilul italian inconfundabil și se concentrează pe confort și calitate. Odată ce ați ales o ținută din colecția Ellesse, poți fi sigur că vei arăta și că te vei simți la fel de bine.

Alege în funcție de stilul tău

O gama variată de haine, atât pentru femei cât și pentru bărbați, îți stau la dispoziție pentru a-ți satisface toate preferințele. Alege-ți piesele preferate și creează-ți un outfit modern și cool, potrivit pentru orice ocazie.

Dacă te simți mai confortabil în tricouri și pantaloni sport, ai la dispoziție o mulțime de modele de culori și imprimeuri diferite. Dacă preferi o ținută mai formală, ai de ales dintr-o gamă completă de haine business, care te vor ajuta să arăți impecabil.

Pentru orice altă ocazie, inclusiv pentru relaxare și timp liber, vei găsi o selecție variată de haine casual, perfecte pentru orice outfit. Descoperă modelele tale preferate la Zalando!