Catalog

Cele mai utilizate filtre

Cartoon, haine pentru femeile care preferă eleganța discretă

Cartoon este un brand tânăr, lansat în 2013, și aparține grupului de companii Betty Barclay. Numele brandului a fost ales astfel încât să transmită o atitudine plină de umor asupra vieții, care merită trăită din plin. Acest sentiment se reflectă în designul produselor relaxate și plăcute privirii. Se adreasează unei clientele cu caracter puternic și atitudine nonșalantă, care în locul perfecțiunii preferă unicitatea și stilul individual.

Rafinament și relaxare cu elemente vintage

Cu o experiență de 60 de ani și un succes stabil în lumea modei pentru femei, Cartoon și-a propus să deschidă noi drumuri în fashion. Producătorul de articole de îmbrăcăminte pentru femei acordă deosebită atenție hainelor cu tipare simple fabricate din cele mai fine țesături, în culori pastelate sau nuanțe inspirate din natură.

Create cu o atenție deosebită la detalii, îmbrăcămintea pentru femei Cartoon au un design original, cu elemente vintage expresive, ceea ce subliniază caracterul unic al articolelor de îmbrăcăminte. Adăugând feminitate stilului sportiv și casual, designerii de la Cartoon au reușit să realizeze haine cu aspect relaxat și rafinat.

Îmbrăcăminte pentru femei Cartoon

Rochii, cămăși și bluze din bumbac, jerseu sau viscoză, într-o culoare, cu imprimeuri sau în dungi sau bluze și pantaloni din molton, toate sunt disponibile la Zalando pentru femeile care preferă stilul relaxat și confortul. Colecția Cartoon oferă atât piese vestimentare elegante cât și îmbrăcăminte casual care își găsesc cu ușurință locul în garderoba oricărei femei. Rochiile de zi sau office cu tipare relaxate și imprimeuri inspirate din natură demonstrează individualitate și gusturi fine.

Bluze pentru toate gusturile, de la modele romantice cu volane până la variantele minimaliste, dar și cămăși sau jachete lejere și moi, împreună cu pantaloni de diferite lungimi și în variate croiuri smart, se pretează la variate combinații potrivite atât ca vestimentație stilată de birou cât și ca ținută streetwear confortabilă.