Catalog

Cele mai utilizate filtre

Articole Ash pasional de trendy

Ash este un brand italian de încălțăminte care a fost fondat în anul 2000 de Leonello Calvani și Patrick Ithier. Cu o pasiune puternică pentru modă, cei doi au creat Ash cu misiunea de a oferi pantofi moderni, dar sofisticați, combinând stilul estetic cu metodele tradiționale de construcție. În ultimii 20 de ani, ei au continuat să creeze stiluri, de la pantofi sport și sandale până la mulași și cizme. Brandul a trecut prin mai multe transformări de design, menite să-și modernizeze modelele deja cool, menținând, în același timp, standarde de calitate fără compromisuri, făcându-l unul dintre mărcile de pantofi preferate din Europa.

Viziunea designului șic

Abordarea de design a colecțiilor brandului se concentrează pe combinarea stilului clasic cu detaliile moderne. Ash se străduiește pentru măiestrie de calitate, folosind piele premium pentru a crea produse de lungă durată la un nivel de lux, utilizând flerul european și pasiunea pur italiană ca puncte de bază atunci când construiesc noi stiluri. Cu confortul primordial, pantofii emblematici ai gamei sunt renumiți pe numeroase continente, inclusiv America de Nord și Europa, oferind un stil cuceritor.

Produse Ash din colecția fashion

Produsele Ash sunt concepute cu o estetică modernă, minimalistă și întruchipează o abordare funcțională care se unește cu moda. Brandul folosește materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea în tonuri naturale, inclusiv negru, maro, bej și gri pentru conceptele principale ale colecțiilor lor de încălțăminte. Detaliile suplimentare ale siluetelor includ accente realizate din pânză sau țesături sintetice care vin în alte nuanțe clasice, dar subtile, cum ar fi albastru, verde și maro.

Zalando îți oferă o varietate de produse Ash care îți permit să creezi look-uri diferite foarte ușor. Vrei un aspect emoționant? Combină una dintre cizmele îndrăznețe ale brandului cu jambiere din piele și cu un blazer sau o jachetă. Sau, pentru ceva mai casual, asortează adidașii cu blugi și tricoul preferat. Adaugă câteva bijuterii voluminoase, cum ar fi coliere, brățări și inele de aur sau argint, pentru a-i da un plus de fler.