Cele mai utilizate filtre

ANDREA IYAMAH - un brand cu inspirație afrocentrică

Andrea Iyamah este un brand de modă nigerian fondat de designerul Dumebi Iyamah în 2011. Specializat în costume de baie și îmbrăcăminte de plajă, Andrea Iyamah se remarcă prin designuri îndrăznețe, culori vibrante și imprimeuri unice care îmbină influențele africane cu estetica modernă.

Andrea Iyamah se inspiră din moștenirea culturală și estetica africana, folosind modele tradiționale și culori vibrante în designurile sale. De la modele tribale până la culori vii, fiecare piesă emană energie și individualitate.

Brandul se angajează să ofere produse de cea mai înaltă calitate, utilizând materiale premium și tehnici de fabricație atent selecționate. Cu o moștenire culturală puternică și o viziune creativă, brandul continuă să se impună ca unul dintre liderii în domeniu.

Design autentic si materiale de top la articolele  ANDREA IYAMAH

Nylon și spandex - aceste materiale sunt frecvent utilizate în fabricarea costumelor de baie, deoarece sunt rezistente la apă și oferă o elasticitate excelentă, asigurând astfel o potrivire confortabilă și flexibilă. Asortează costumul preferat cu niște bijuterii pentru un plus de efect.

Lycra este un material elastic care este adesea integrat în costumele de baie pentru a oferi o susținere optimă și pentru a menține forma articolelor pe durata utilizării. Poliamidă și elastan - aceste materiale sunt adesea folosite pentru a obține o textură moale și matasoasă, fiind rezistente la uzură și asigurând un confort ridicat.

Poliesterul este un alt material popular pentru costumele de baie, deoarece este rezistent la apă și uscare rapidă, oferind în același timp durabilitate și rezistență la decolorare. Pentru îmbrăcămintea de plajă, brandul poate utiliza materiale ușoare și fluide precum chiffonul sau voalul, care adaugă o notă elegantă și feminină.

Cum purtăm și accesorizăm costumele de baie  ANDREA IYAMAH?

O tunică sau un kimono ușor poate fi o alegere excelentă pentru a completa costumul de baie. Optează pentru un design cu franjuri sau broderii pentru un aspect boem și rafinat. Adaugă și o pereche de ochelari de soare.

O pălărie de soare stylish este nu doar o alegere practică pentru a te proteja de soare, ci și un accesoriu care completează perfect o ținută de plajă. Alege una cu boruri largi și un design interesant.

Dacă porți un costum de baie întreg ANDREA IYAMAH sau un bikini cu talie înaltă, poți adăuga o curea subțire în jurul taliei pentru a evidenția silueta și a adăuga un detaliu interesant la ținută. Alege cu stil.